Pampress

Egyéb gyermekruha

Kisgyermekek esetében nagyon fontos, hogy minden ruhadarab nagy figyelemmel legyen elkészítve és kiválasztva. Előbbi meghatározza, hogy a kicsi bőrének megfelelő-e a ruhadarab anyaga, azaz fog-e kiütéseket vagy egyéb problémát okozni. Ez még fontosabb azon textilek esetében, amik közvetlenül találkoznak a kicsi érzékeny bőrével, így az egyéb gyermekruha kategóriában többek között ezeket találja: zokni, harisnya, fehérnemű, hálóing.

Nálunk minden alkalomra találhat ruhát a gyermekének, csodálatos minőségben, rengeteg különböző színben, mindezt házhozszállítási opcióval és folyton megújuló akciókkal!Mi alapján válasszon ruhát gyermekének?

Kiválasztani a gyermekünk ruháját az első éveiben egy nagyon fontos feladat. A ruháknak olyan minőségűnek kell lenniük, amely nem okoz semmi problémát a gyerkőc bőrén. Ennek igazolására szerencsére vannak különböző tanúsítványok, amilyen például az OEKO-TEX is. A nálunk található ruhák esetében nem kell aggódnia a minőség miatt, hiszen minden márkában hosszú évek óta megbízunk. Válasszon minden alkalomhoz megfelelő ruhát, cipőt és kiegészítőket!

A minőség után nyilván az a legfontosabb, hogy milyen ruhákat keres, azokat pedig milyen színekben. Kisfiúk esetében a hosszú és rövid ujjú pólók, kardigánok, pulcsik, a rövid és hosszú nadrágok sokasága közül válogathat. Színek terén engedje el a fantáziáját, a legkisebbeket sem kell csupa kékbe öltöztetni. A zöld, a sárga, a fekete, a fehér és a szürke is tökéletesen illik hozzájuk.

Kislányok esetében pedig természetesen nem csupán a rózsaszín létezik, mint lehetőség. A lila, a kék, a sárga, a fehér és a sárga is tökéletes választás. Szoknyák, pólók, pulcsik, kardigánok és ruhácskák, amelyek alá ne felejtsen el leggingst vagy harisnyát adni a kicsire!

Egy bizonyos kortól azonban mindenképp be kell vonni a gyereket is a válogatásba. Az alsós gyerkőcök sokkal jobban vigyáznak a ruháikra, ha ők választják ki, az idősebbek pedig egyébként is szeretik már maguknak kiválasztani a ruhákat, amiket hordanak.

Milyen egyéb gyermekruha van, amire szüksége lehet?

Van néhány ruha, amiről eddig még nem írtunk. Ezek közül persze a legfontosabbak a fehérneműk, a zoknik és a harisnyanadrágok. Kiválasztásuk nagyon fontos, hiszen ezek a ruhadarabok találkoznak a gyermek legérzékenyebb pontjaival. A pizsamákról és a hálóingekről sem szabad elfeledkezni, a kellemes, pihentető alvást ugyanis ezek nagy mértékben befolyásolják. Fontos, hogy milyen az anyag, mekkora a mérete, mennyire lehet benne mozogni. A kicsik képesek felvenni a legkényelmetlenebb, leglehetetlenebb pózokat a kiságyban, ez a rossz szokás pedig nem tűnik el idősebb korukra sem.

Óvodás- és iskoláskorú gyermekeknek már szükségük van tornaruhára is. Akárcsak a hálóruhák esetében, itt is nagyon fontos, hogy lehessen benne megfelelően mozogni. Kislányok esetében egy édes tornadressz tökéletes megoldás lehet, ezek fölé persze érdemes egy leggingst is adni a kicsire. Kisfiúknak és vagány kiscsajoknak pedig a póló-tornasort kombót ajánljuk!

Ha továbbra is hiányosnak érzi a felsorolásunkat, igaza van. Kihagytunk ugyanis két szezonális ruhafélét. Mi más lehetne ez, mint a fürdőruha és a fürdőnadrág? Ezekre általában csupán nyáron van szükség, ám annál fontosabb, hogy méretben, anyagban, színben, mintában megfelelőt találjunk. Fontos, hogy takarjon mindent, és hogy kényelmes legyen.

Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen körül oldalunkon, ahol mindig frissülő leárazások mellett mindenféle ruhaneműt be tud vásárolni gyermekének!