Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kiegészítők

Mayoral Moda kollekció


Ebben a kategóriában a Mayoral Moda kollekció kiegészítőit és ruhadarabjait találja meg a gyermekek korára lebontva. Minden anyuka szereti divatos ruhákba öltöztetni a gyermekét. A fiatalos, divatos, jó minőségű, évszaknak megfelelő a ruhák újszülött kortól egészen a kamaszkor végéig nagyon fontosak. A gyerkőcöknek még egészen érzékeny a bőrük, így nem mindegy, hogy milyen anyagú ruhát is adunk rájuk.


A nálunk kapható ruhákkal kapcsolatban nem kell fájnia a fejének! A Mayoral Moda kollekció szettjei, különálló ruhadarabjai és kiegészítői mind különlegesek, jó minőségűek és divatosak, tökéletesek a bölcsibe, oviba, iskolába vagy csak egy nagy játszó délutánra!



Ruhák gyermekeknek


Lényegtelen, hogy hány éves a gyermek, a szülőknek az a legfontosabb, hogy kényelmes, sokáig tartó, nem mellesleg divatos ruhákban járjon. A webáruházunkban található ruhákkal kapcsolatban két dologban lehet biztos: divatosak, és nálunk minden alkalomra kapható megfelelő öltözék. Minél kisebb a gyermek, annál fontosabb, hogy a ruha kényelmes legyen, olyan, amiben könnyen tud mozogni, amit össze-vissza lehet maszatolni.


Amikor válogatunk a gyermekünknek a különböző kollekciók között, általában mindenkinek az tetszik meg, ami a leginkább hasonlít a saját vagy a párja stílusára. Ne feledjék anyukák! A kislányokat nem csupán rózsaszínbe, a kisfiúkat nem csupán kékbe lehet öltöztetni! Nyugodtan rugaszkodjanak el a megszokásoktól, a hagyományoktól, adjanak lilát, sárgát, zöldet a gyerkőcre, akár már a legkisebbekre is! Persze nem csupán a színekre kell odafigyelni. Minden anyuka tudja, hogy egy kicsit rétegesen kell öltöztetni a kicsit. Kabátok, kardigánok, hosszú és rövid nadrágok is kellenek a gyerkőc szekrényébe, na meg néhány pár kényelmes cipő, esetleg pár csinos vagy vagány kiegészítő!


Kinek ajánljuk a Mayoral Moda kollekció ruhadarabjait?


Minden olyan anyukának és gyerkőcének, akik az eleganciát és a praktikumot keresik. A kollekció rengeteg vagány és elegáns darabból áll, amelyek között könnyen meg lehet találni a tökéletes tavaszi-nyári ruhatárba a megfelelő darabokat.


A Mayoral Moda kollekció újszülöttkortól egészen 18 éves korig készít ruhákat, kisfiúknak és kislányoknak egyaránt. Honnan tudhatja, melyikre van szüksége? A Baby elnevezésű darabok születéstől egészen 36 hónapos korig hordhatók, míg a Mini darabok 2-9 éves gyerkőcöknek készültek, a Junior darabok pedig a legidősebbeknek, 8-tól egészen 18 éves korú gyermekeknek. Ezekben a ruhákban biztosan kényelmesen és divatosan töltheti minden gyermek a nyári táborozást, a családi nyaralást és minden más programot!


Lányos anyukák, fogadjanak meg tőlünk egy jó tanácsot! A legtöbb kislány szereti utánozni az anyukáját. Ez abban is megnyilvánul, hogy ha édesanyjuk táskával megy mindenhova, nekik is szükségük lesz egyre, már akár a legfiatalabbaknak is! Ahogy elkezd kamaszodni, úgy lesz egyre fontosabb a divatos és jó minőségű kiegészítők megtalálása. Nálunk kiegészítők közül is válogathat!


A fiús anyukáknak is van egy apró tanácsunk! A legtöbb fiú bizony aranyérmet érdemelne a cipők 100%-os kihasználásában. A fiúk – na meg persze a kislányok is –, ha igazán megszeretnek egy cipőt, akkor éjjel-nappal mindenhová azt szeretnék majd felvenni. Éppen ezért fontos, hogy megbízható minőségű lábbelit válasszon a gyermeknek! A Mayoral Moda kollekcióban található cipőkben nem fog csalódni!


Ha pedig esetleg kérdés merülne fel válogatás közben Önben, vagy nem lenne valami egészen világos, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Szívesen segítünk mindenben!