Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Mayoral gyermekruházat

CÉGBEMUTATÓ
Fedezd fel a MAYORAL céget az
új vállalati videó segítségével.
A Mayoral már 80 éves múltra tekint vissza, mint minőségi gyermekruha tervező-kivitelező cég és avantgárd a legújabb technológiákban.

“Célunk hogy mindíg jobbak legyünk, nem pedig nagyobbak. De, az első következménye a második.”

A MAYORAL a spanyol Ibériai-félsziget legnagyobb gyermekruha márkája, Európában pedig a gyermekdivat szektorban az egyik legmeghatározóbb cégcsoport.
A MAYORAL GROUP több mint 100 országban tervezi, gyártja, forgalmazza és terjeszti a gyermek divatot : 20 leányvállalat, 220 kereskedelmi képviselő, 230 saját üzlet és több mint 10.000 ügyfele van világszerte.
Évente több mint 30 millió terméket gyártanak, vagy ahogy Ők mondják, 30 millió mosolyt.
Kivételes sikerük az egyedi dizájnban, a kifejező színhasználatban és a magas minőségben rejlik.

A MAYORAL stratégiája a divatirányzatának és márkájának előtérbe helyezése, a saját stílus és személyiség jegyében, melynek célja, hogy ebben a szegmensben az ügyfelei számára a legjobb divat-ár-érték arány biztosítása.

A MAYORAL stratégiája a divatirányzatának és márkájának előtérbe helyezése, a saját stílus és személyiség jegyében, melynek célja, hogy ebben a szegmensben az ügyfelei számára a legjobb divat-ár-érték arány biztosítása.

Gyerekdivat 0-18 éves korig

A Mayoral segítségével megtalálja a legújabb gyermekdivatot egyedi dizájnnal, amely naprakész az aktuális trendekkel. Mindig kiváló minőségű ruhákra törekszünk, mintáinkat a legexkluzívabb anyagokból készítjük a babák, fiúk és lányok maximális kényelméért.

A Mayoral olyan ruhákat kínál, amelyek megfelelnek gyermeke korai szakaszának, iskolás korának és tinédzser korának, így gyerekruha kollekciónk mérete újszülötttől 18 éves korig terjed.

Gyűjteményünk az egyes korosztályok igényeit kívánja kielégíteni; Változatos választékot kínálunk gyermeke életkorának megfelelően, amelyek tartalmazzák az alapvető cikkeket, a különleges alkalmakra szánt formadarabokat, az alkalmi ruhákat és az alkalmi, hétköznapi cikkeket.

A Mayoral négy kategóriát kínál ennek tükrözésére:

ruhák újszülötteknek (0-18 hónapos korig) Newborn kollekció

ruhák babáknak (6-36 hónapos korig) Baby kollekció

ruhák fiúknak és ruhák lányoknak (2-9 évesek) Mini kollekció

ruhák tizenéveseknek (8-18 éves korig) Junior kollekció

Ezenkívül a kiegészítők és cipők széles választéka között böngészhet, hogy tökéletes ruhát készítsen.

Speciális cipőcsaládot kínálunk, amelyet az első lépéseikhez terveztek, speciális talppal, amely védi a baba lábát és segíti a természetes mozgását. Továbbá iskolai cipőink széles választékát kínáljuk, amelyek rendkívül tartós és kényelmes cipőkből és edzőcipőkből állnak, amelyek kibírják a mozgalmas és intenzív iskolai napokat. Ez nem jelenti azt, hogy az iskolai cipő az egyetlen stílus a kínálatban: olyan ünnepi cipőket is kínálunk, mint a lányok balerina cipő és fiú szandál.

Annak érdekében, hogy előmozdítsuk a pozitív változást, csökkentsük a bolygóra gyakorolt hatásunkat, hogy a gyermekeink egy jobb világot örököljenek, létrehoztunk #ecofriends; fenntartható fejlődési projektet, amely a környezet iránti szilárd elkötelezettségünkön alapul, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló cselekvések és kezdeményezések révén.

Célunk 2025-re, hogy a kollekciónk 50% -a fenntartható eredetű anyagokat tartalmazzon. 
Minden döntés, minden apró cselekedet.... számít. Bolygónkról továbbra is gondoskodunk. Segítesz nekünk? Loving the planet!