Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

iDO Dodipetto Kollekció

Minden anyukának fontos, hogy a gyermeke divatosan és szépen legyen felöltözve. Természetesen az anyukák azt is tudják, hogy a gyermekruháknak bírniuk kell a strapát is, hiszen a legkisebbek mászókákon harcolnak, és homokozókban merülnek el hatalmas nevetések közepette. Az iDO Dodipetto ruháiban a gyerkőcök kényelmesen, mégis divatosan élhetik át a hatalmas kalandokat a játszótéren, egy kiránduláson vagy akár a nyaraláson is.

Egy kislány szeret minél inkább hasonlítani az anyukájára, ezt az iDO Dodipetto is szem előtt tartja, így a kislányoknak csinos, koruknak megfelelő kiegészítőket is készít.

Az iDO Dodipetto egy 1973-ban alapított cég, amelynek ruhadarabjait Olaszországban készítik, és nem csak ott, de Európa-szerte piacvezető vállalat gyermekruhák terén. Évszakonként megújítják kollekciójuk darabjait, így azok a gyermekek, akik ennek a márkának a ruháit hordják, mindig a legdivatosabb stílusban villoghatnak. Ez a márka bizony mindenkire gondol, az egészen pici babáknak és a 16 éves kamaszoknak is gyártanak ruhákat, ugyanabban a kiváló minőségben. Hogy milyen stílust képviselnek? Az elegánstól a sportosig minden alkalomra könnyen találhat ruhadarabokat!

Kínálatukban megtalálhatók pulóverek, farmerek, overálok, kabátok, sőt, rugdalózók és kiegészítők is! A minőség és az ár miatt pedig nem kell aggódni, hiszen oldalunkon folyamatos akciókkal várják Önt a garantáltan jó minőségű iDO Dodipetto termékek!

Hogyan választanak az anyukák gyermekruhát?

Ahogy egyre kellemesebb az idő, úgy jön meg minden gyerkőcnek, na meg persze a szüleiknek is a kedvük a kinti programokhoz. Tavasszal és nyáron még fontosabbá válik, hogy a gyerkőcök ruháját miből készítik, hiszen a nem megfelelő kialakítás, vastagság, anyag kellemetlenségeket okozhatnak a csemetéknek és a szüleiknek is. A nem megfelelő felsőbe és nadrágba könnyen beleizzadhat a kicsi, ráadásul viszkető, gyakran nagyon fájdalmas kiütéseket is okozhatnak. Az oldalunkon található ruhák egyikénél sem fogják ezt tapasztalni, ugyanis azok a márkák, amelyeket nálunk találnak, hosszú évek óta élvezik a bizalmunkat.

Persze nem csak a ruha anyaga fontos! Nem mindegy a szín, a minta, a vastagság sem! A fiúkat érdemes menő, összeillő tréningbe öltöztetni, hiszen ezt aztán úgy koszolhatják, ahogyan csak szeretnék. Színek terén a szürke, a kék, a piros és a zöld is jó választás kisfiúknak, arra azonban figyelni kell, hogy ha az előbb említett tréningek egyikét adjuk rájuk, akkor a póló egyszerű, mintáktól mentes, egyszínű darab legyen.

Kislányok esetében könnyebb dolgunk van, hiszem a rózsaszín minden árnyalatát könnyű kombinálni sárgával, kékkel, fehérrel. A kislányokat nyaranta, tavasszal érdemes ruhába öltöztetni, ami alá egy egyszínű leggins a legtökéletesebb választás. A szettekhez pedig érdemes egy csinos kiegészítőt is választani. A lányok szeretnek hasonlítani az anyukáikra, na meg az időt is szeretik siettetni, minél “nagylányosabban” szeretnének kinézni, már akár óvodáskorban is. Erre jó megoldást nyújtanak a táskák és a nyakláncok.

Ha kérdése lenne, nyugodtan keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk, válaszolunk minden felmerülő kérdésre!